Ulukent Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın özgüvenini sağlayan, ideallerini gerçekleştirebilceği ve paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ; geleceğini tahmin eden değil geleceğini yaratan nesiller yetiştiren özgün bir okul yaratmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararaına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Fen Lisesi,Spor Lisesi ve Görsel Sanatlar Lisesine öğrenciler yerleştirildi.

Saatler: 08:20-14:30
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Servis Var
Sportif Etkinlikler: Sınıflar arası ve öğrenciler arası sportif yarışmalar.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://diyadinulukentortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ulukent köyü Diyadin /AĞRI

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Ulukent köyü Diyadin /AĞRI

Ulaşım Öğretmenler servis aracıyla okula gelmektedirler. Ulaşımı en rahat köylerden birisidir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık : 15 km. İl Merkezine Uzaklık : 75 km.